Lær at tegne - sammen

Få en unik oplevelse, hygge og inspiration

Tegnekurs for grupper

Jeg kan lære jer at tegne. Det ved jeg, fordi jeg har efterhånden givet en del tegnekurser, og jeg har set hvordan deltagerne rykker sig i løbe af blot en dag.

Og det har vist sig at selve tegningen er kun en del af hvad der foregår på sådan en dag,  hvor man sidder sammen og arbejder koncentreret på at lære noget helt nyt.

Alle i gruppen er mere eller mindre nybegynder og skal først lære hvordan man får mere styr på sin streg. (Stift håndled!) Allerede ved opvarmningsøvelserne viser sig at alle har meget forskellige udtryk på deres tegninger.

Og så går vi på opdagelsesrejse hvor du lærer din egen streg at kende. Vi veksler mellem helt stramme tegning-efter-opskrift øvelser, og nogle mere legende hvor vi maler, klipper og klistrer.

Der opstår en inspirerende arbejdsatmosfere, der sker overraskelser, og i lærer en ny side af jer at kende.

 

 

Her er som eksempel tegningen af Kommunikationskonsulent Pia Flint Kainø Jensen fra Næstved Erhverv som startede dagen med: "Jeg er altså rigtig dårlig til at tegne".

man ser nogle andre sider af medarbejderne og medarbejderne lærer hinanden at kende på en anden måde fordi kursisterne beskæftigere sig med noget kreativt og alle er stort set påå lige bar bund, men i en tryg og afslappet atmosfære. De kommer væk fra de normale omgivelser de nor,alt befinder sig i. På den måde fungerer kurset som både inspiration og teasmbuilding på en gang. Samtidig giver kurset nogle helt konkrete skills og fælles referencer, som kan bruges både i intern og ekstern kommunikation

Frau Lill i atelieret.
Frau Lill i atelieret.

Rasmus fra Næstved Ervhverv skriver om deres personaledag

Direktør af Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen

Direktør af Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen

”Hej Ingrid – tak for i går!

Jeg mødte ind til en takke-tegning fra en medarbejder på min whiteboard her til morgen 🙂

Vi havde en dejlig dag – ingen tvivl om det. Selvom vi er meget forskellige i vores medarbejdergruppe – som personer, i faglighed og arbejdsmetoder - så fik vi alle rigtigt meget med hjem. Vi lærte at tegne! og fik værktøjer som kan bruges i alt fra at hygge med ungerne derhjemme til at styrke vores generelle kommunikation i virksomheden, præsentationer osv.

Din tegnekursus er en unik kombination af at lære noget nyt, som man ikke troede at man kunne, og så en rigtig god gang hygge og teambuilding. Jeg kan virkeligt anbefale dit kursus til enkeltpersoner, der ønsker at lære grafisk facilitering, men også til medarbejdergrupper og personaledage, hvor man med kurset kan kombineret det at få nye værktøjer til sit arbejde med teambuilding og en god oplevelse.”

 

Kursus - indhold

Eksempel: Basis-kursus i kommunikationstegning

Det slet ikke så mange elementer man skal have styr på.

 • Hvem – Figurer, som er noke det "sværeste".
  Det er det som jeg har mest fokus på.
 • Hvor og hvornår – Skilte, et ståsted, en kalender.
 • Forskellige pile
 • Skrift og layout
 • Nogle nyttige billeder og symboler som bare skal øves.

Med dette program får i  en lille starterbibliotek af visuelle vokabler til at tegne processer og historier.

 

I kan også booke en Visionsworkshop

Visionsarbejde er en kreativ process, som hører naturlig hjemme i et kunstatelier. Med hjælp af inspirerende spørgsmål og øvelser kan i skabe et fælles billede af de ting i gern vil i fremtiden.

Der kan plukkes fra begge kurser i en kombination som passer til jeres behov. Lad os snakke om hvad der er bedst for jer.

 

Process Elements

Hvem, hvor, hvordan og hvorfor.
Det er de moduler som en god historie består af.

Indtryk fra en tegnekursus for undervisere

Inspirerende omgivelser

Kurset finder sted i mit skønne atelier på Midtsjælland. 

Der er højt til loftet, farvepletter på gulvet og kunst på væggene. Store vinduer og en fantastisk udsigt. Når vejret er godt, kan i gå en tur i haven og spise frokost på terrassen.

Jeg kan også komme ud til jer med mine tusser og undervise - det kræver bare et flipchart. Men der er altså meget inspiration at hente hvis i besøger mig på landet.

 

 

Priser og praktisk info

 

 • Ideal kursus-størrelse er 8-12 personer, men der er plads til flere.
 • En kursus-dag koster fra 10.000 kr + Moms
 • Forplejning er med i prisen:  Kaffe, te, kiks, frugt, simpel frokost og drikkevarer.
 • Mit atelier ligger på landet på Midtsjælland, i nærheden af Herlufmagle. På en grusvej. GPS'en plejer at finde det.
 • Der er togstation i Glumsø 3km fra her, og jeg kan arrangere en taxa-shuttle-service.

Send mig en email og lad os snakke om jeres behov!

IMG_8823